LuxLashes by Aishana

Uw specialist voor wimperextensions, wimperlifts, browlaminations en hennabrows in Groningen


Getraind, gecertificeerd voor en gericht op elke wimperbehandeling en hennabrows probeert LuxLashes by Aishana bij te dragen aan uw moment van ontspanning; word wakker uit uw schoonheidsslaapje met mooie en volle wimpers. LuxLashes by Aishana streeft bij elke behandeling en bij elke klant naar kwaliteit en levert dit met passie.

Alle producten zijn van hoge kwaliteit: er wordt gewerkt met top-merken die goedgekeurd zijn door de EU. Zo bent u ervan verzekerd om met een gezonde set wimpers en/of wenkbrauwen de salon te verlaten.


London Lash Pro Ambassador

Sinds april 2021 ben ik Ambassadeur van London Lash Pro. Dit houdt in dat ik content creëer op mijn eigen social media, PR-pakketjes ontvang en deel met iedereen en mede wimperstylisten korting mag geven op hun eerste bestelling op de EU website van London. Ben jij een wimperstylist en wil je producten van London Lash Pro proberen? Maak dan gebruik van de code 'AISHANA15' bij het betalen en krijg 15% korting op je eerste bestelling!

Op deze website vindt u alle informatie over LuxLashes by Aishana, de salon en de aangeboden diensten. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen via het contactformulier.