Afspraak maken? Dat kan hier!

VANAF 22 AUGUSTUS IS DE SALON VOOR MINSTENS 5 MAANDEN GESLOTEN.

Voor het maken van een afspraak kunt u het systeem hieronder gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste behandeling, datum en tijdstip te kiezen. Hierna kunt u uw afspraak bevestigen en staat de afspraak genoteerd! Bent u een nieuwe klant? Dan wordt u gevraagd om een aanbetaling van 75% te voldoen. Het overige bedrag zal in de studio betaald worden. Annuleert u uw afspraak op tijd (dus minimaal 48 uur van tevoren), dan ontvangt u het gehele bedrag terug! Wanneer u te laat annuleert of niet komt opdagen wordt bedrag behouden of gebruikt wanneer u uw afspraak verplaatst.

N.B.: bij het bevestigen van de afspraak gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.


LET OP:

AGENDA OFFLINE! SALON TIJDELIJK GESLOTEN VANAF 21 AUGUSTUS T/M EIND JANUARI '22

De getoonde tijdsduren zijn indicaties. Er wordt veel tijd besteed aan de pre-treatment (schoonmaken en prepping van de wimpers), aan de after-treatment (controleren op stickies en gebruik van desuperbonder om de lijm goed te laten uitharden) en de betaling + het maken van een nieuwe afspraak.


De volgende informatie is ontzettend belangrijk! Houd hier bij elke afspraak rekening mee!

COVID-19 maatregelen:

 • Heb je een loopneus, neusverkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest, koorts, benauwdheid en/of verhoging van 38ºC? Heeft je gezin/huisgenoten een van deze klachten? Is een van jullie in quarantaine of in afwachting van testresultaten? Dan vragen wij je thuis te blijven. Je kan de afspraak kosteloos annuleren/verplaatsen.
 • Ben je onlangs op vakantie geweest in een gebied waar code oranje geldt? Wij vragen je dan rekening te houden met de quarantaine plicht van 10 dagen. Gezondheid boven je wimpers/wenkies!
 • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand vóórdat de behandeling begint. 
 • Bij binnenkomst en vertrek wordt gevraagd om je handen te desinfecteren.
 • In verband met COVID-19 ben je verplicht alleen naar je afspraak te komen; dit wil zeggen geen vriend(in)/familie/kinderen tenzij dit in overleg met de stylist is goedgekeurd.
 • In de studio draagt de stylist een mondkapje. Het is vanaf heden verplicht dat klanten ook een mondkapje dragen. Heb je er geen? Deze zijn ook voor €0,80/st. te koop.
 • Wens je een deken te gebruiken, dan vragen wij om zelf een mee te nemen. De studio wordt goed geventileerd wat soms koud kan zijn.

 

Standaard huisregels:

 • Kom zonder enige vorm van make-up, dit garandeert een goede retentie voor de wimpers/wenkbrauwen. Kom je wél met make-up rondom je ogen, dan kan de afspraak helaas niet doorgaan en zal het bedrag van de behandeling volgens de AV in rekening worden gebracht. Ook bij je refill afspraken wordt verwacht dat je zonder make-up komt en met gereinigde wimpers! Gebruik hiervoor de aanbevolen Lash Shampoo.
 • Is er, na verwijdering van uitgegroeide extensions, minder dan 40% over van de wimperextensions bij een refill? Dan wordt er, indien er tijd voor is, een nieuwe set geplaatst en gerekend. Twijfel je over de fullness van je extensions? Neem dan contact op!
 • Graag de lenzen uit doen, anders zullen de ogen irriteren door de lijm! Dus vergeet je bril niet mee te nemen.
 • Wij vragen je om op tijd te komen, maar niet te vroeg! Dit wil zeggen maximaal 5 minuten te vroeg. Het aantal minuten dat je te laat bent (tot maximaal 10 minuten), zal van de behandelingstijd afgetrokken worden.
 • Ben je later dan 10 minuten, dan kan de afspraak helaas niet doorgaan en zal de behandeling volgens de AV in rekening worden gebracht. 
 • Wordt de afspraak binnen 48 uur geannuleerd of ben je de afspraak vergeten (nog wel wat laten horen), dan zal er 75% van het bedrag in rekening worden gebracht.
 • Kom je niet opdagen en laat je niks van je horen? Dan zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht. 
 • In de studio vragen wij u zoveel mogelijk (contactloos) te pinnen, indien dit niet mogelijk is kan er ook gepast betaald worden. 

Na elke behandeling wordt de ruimte ontzettend goed en zorgvuldig gereinigd. Ook wij controleren onszelf op eventuele symptomen en houden jullie op de hoogte!