Informatie voor de afspraak

Bij aankomst wordt u gevraagd het intake formulier in te vullen, hier een voorbeeld van het formulier*:

* klanten jonger dan 16 dienen een handtekening door een ouder/voogd in te laten vullen.

Verstrekte informatie voorafgaand de afspraak

Adres: Riouwstraat 6A

Parkeergelegenheid

  • Betaald parkeren in de straat is mogelijk: max. 2 uur
  • Parkeergarage 'Circus' (Korreweg 9, 9714 AA Groningen): €1,-/25minuten. Vanaf hier is het 3 minuten lopen. 

Openbaar Vervoer

  • lijn 3 & 4: stopt bij UMCG Noord; 5 min. lopen
  • lijn 1: stopt bij Noorderplantsoen; < 5 min. lopen
  • lijn 10: stopt bij Riouwstraat; < 2 min. lopen

Betaling: s.v.p. openstaande bedrag ter plekke betalen; zowel contant als pinnen (ook creditcard) is mogelijk.

(Oog)make-up: a.u.b. GÉÉN make-up op hebben wanneer u komt. Uw ogen en gezicht dienen vrij te zijn van zowel oogmake-up (mascara, eyeliner, oogschaduw etc) als gezichtsmake-up (foundation, concealer, highlighter etc.). Komt u wel met make-up, dan kan de afspraak niet doorgaan, omdat de make-up ervoor kan zorgen dat de retentie van de wimperextensions erg afneemt. Wij willen enkel het beste resultaat bereiken.

Draagt u kleur-/contactlenzen, dan wordt het aangeraden deze uit te doen voorafgaand de behandeling om een oogontsteking te voorkomen.


Tijd: er wordt van u verwacht dat u OP TIJD bent voor uw afspraak. Dit betekent maximaal 10 minuten te vroeg en maximaal 10 minuten te laat. Het aantal minuten dat u te laat bent, wordt van de behandelingstijd afgehaald. Bent u  later dan 10 minuten, dan wordt de afspraak geannuleerd en wordt 75% van de behandelingkosten in rekening gebracht.


Extra personen: het is helaas niet toegestaan om extra bezoek mee te nemen. Dit in verband met de hygiëne, veiligheid en concentratie (nieuwe COVID-19 maatregelen).


Annulering/niet opdagen: bij niet komen opdagen (wel contact gehad hierover) en/of zonder tijdige afzegging zal 75% van behandelingskosten in rekening worden gebracht. Wordt hier niet aan voldaan, dan kan er geen afspraak meer worden gemaakt voor de toekomst.


Routebeschrijving Parkeergarage 'Circus'

Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van de afspraak wordt conform de Algemene Voorwaarden het gehele honorarium van de behandeling doorberekend. Indien hieraan niet wordt voldaan, kan er geen afspraak meer worden gemaakt.

In verband met veiligheid, hygiëne en concentratie is het niet toegestaan om huisdieren/kinderen/extra personen mee te nemen in de salon. Wij hopen op uw begrip.