AFSPRAKEN EN PRIJZEN

Voor het maken van een afspraak kunt u het systeem hieronder gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste behandeling, datum en tijdstip te kiezen. Hierna kunt u uw afspraak bevestigen en staat de afspraak genoteerd!

N.B.: bij het bevestigen van de afspraak gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

LET OP:

  • Het is NIET toegestaan extra bezoek en/of huisdieren mee te nemen naar de salon. Dit i.v.m. hygiëne, veiligheid en concentratie. 
  • Komt u voor een refill behandeling maar zijn de wimpers geplaatst door een andere salon? Dan is het niet mogelijk om hier een refill te boeken. De extensions kunnen wel verwijderd worden en er wordt vervolgens een nieuwe set geplaatst (kosten aan verbonden).
  • Refill behandelingen zijn alleen mogelijk mits er minimaal 40% van de wimperextensions over zijn ná verwijdering van de uitgegroeide wimperextensions. Bij twijfel wordt aangeraden een mail te sturen naar: luxlashesbyaishana@outlook.com.
  • Voor elke behandeling dient u make-up vrij te zijn. Dit heeft te maken met zowel de hygiëne als de retentie van de wimpers. Komt u wel met make-up, dan kan de afspraak niet meer doorgaan conform de Algemene Voorwaarden (punt 10)
  • Wilt u uw afspraak annuleren? Doe dit dan minimaal 48 uur voorafgaand de afspraak. Wanneer er binnen deze 48 uur wordt geannuleerd, wordt er 75% van de behandelingskosten in rekening gebracht. Als de betaling niet wordt voldaan, vervallen alle toekomstige afspraken en is het niet meer mogelijk afspraken in te plannen.