Service

LuxLashes by Aishana werkt uitsluitend met hoogwaardige producten van Perfect Eyelash, Lash Extend#LashTag, Oh My LashLondon Lash Pro en BrowTycoon en is gedreven om altijd de beste kwaliteit te leveren. Ook neem ik altijd de tijd voor u en uw wimpers en wenkbrauwen; de behandelingen worden nooit gehaast en nooit afgeraffeld, wel wordt u gevraagd op tijd te komen. Bij de eerste behandeling wordt duidelijk uitgelegd hoe alles gebeurt en wordt verteld hoe u het beste voor uw wimpers kunt zorgen. Na de behandeling kunt u altijd bij mij terecht voor verdere vragen en voor het bijvullen van de wimpers.
 

Er geldt een garantie wanneer u de Lash Cleansing Foam gebruikt en het zichtbaar is dat de nazorg is opgevolgd. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Algemene Voorwaarden of door contact op te nemen.


One by One - Lash Volume Lift - Russian Volume - Hennabrows


One by One wimperextensions

Tijdloze classic (2-2,5 uur)

 In april 2017 heb ik training voor One-by-One wimperextensions gevolgd bij Perfect Eyelash Leeuwarden. Bij deze behandeling worden de wimpers zowel verlengd als verdikt, omdat er keuze is tussen verschillende soorten wimpers. Dit maakt mascara en een wimperkruller overbodig. 

Met behulp van een speciale lijm worden de wimperextensions 1 voor 1 op de natuurlijke wimper geplaatst. Het plaatsen van de wimperextensions wordt nóóit op de huid of wimperrand geplaatst. 

Bij het plaatsen van de wimperextensions heeft u de keus uit een natuurlijke en mascara-look. Ook heeft u de keus uit verschillende krullen.

De wimpers blijven gemiddeld 3-6 weken zitten, dit is afhankelijk van de eigen wimpergroeicyclus en de verzorging. Gemiddeld verliest u 3-5 wimpers per dag als gevolg van de groeicyclus. Het wordt aangeraden om de wimpers elke 2-3 weken bij te laten vullen, hierbij worden de uitgegroeide wimperextensions verwijderd en op die plaats wordt weer een nieuwe wimperextension geplaatst.  


Lash Volume Lift

Tijdloos en gemakkelijk (1 uur)

In oktober 2017 heb ik de training Lash Volume Lift met goed gevolg afgelegd bij Perfect Eyelash Leeuwarden Na een jaar was het tijd voor een opfriscursus ofwel een masterclass. Deze heb ik gevolgd bij Beauty by Us in Appingedam.

Bij deze behandeling worden de eigen wimpers gekruld, er komen dus geen wimperextensions bij kijken. De natuurlijke wimpers worden vanaf de wortel gelift m.b.v. siliconen pads op de oogleden. Bij een Lash Volume Lift wordt gebruik gemaakt van 3 lotions die de krul creëeren. De laatste lotion bevat een keratinevoeding. Er wordt, in tegenstelling tot wimperextensions, geen gebruik gemaakt van lijm.

Ook wordt er geen gebruik gemaakt van rollers of tangen zoals bij een wimperpermanent. 

Het resultaat blijft gemiddeld 6-9 weken zichtbaar!

Deze behandeling is erg populair onder elke leeftijdscategorie en élke wimpersoort, omdat het een snelle behandeling is en er geen extensions aan te pas komen. Erg fijn voor de dames die niet tegen de lijm kunnen of niet lang stil willen liggen. Ook is het mogelijk om de combinatie LVL + wimpers verven te kiezen, zo wordt mascaragebruik overbodig!


 Russian Volume 2D-6D wimperextensions

Volume en gewichtloos (+/- 3 uur)

De training Russian Volume 2D-6D heb ik in mei 2018 met goed gevolg afgelegd. Natuurlijk heb ik weer gekozen om dit bij Perfect Eyelash Leeuwarden te volgen. Bij deze behandeling worden er 2 tot 6 zachte en lichte wimpers op de natuurlijke wimper geplaatst, wat de wimpers veel volume en dichtheid geeft! Russian Volume verzwaart de wimpers niet. Deze behandeling is ideaal voor mensen die relatief weinig wimpers hebben, gaten hebben in hun wimpers of simpelweg nog vollere wimpers willen.

Deze behandeling is vrij nieuw, dus hier zal ik veel mee werken om mijn werk te perfectioneren. 

De wimpers blijven gemiddeld 3-6 weken zitten, dit is afhankelijk van de eigen wimpergroeicyclus en de verzorging. Gemiddeld verliest u 3-5 wimpers per dag als gevolg van de groeicyclus. Het wordt aangeraden om de wimpers elke 2-3 weken bij te laten vullen, hierbij worden de uitgegroeide wimperextensions verwijderd en op die plaats wordt weer een nieuwe wimperextension geplaatst.


Browstyling 

Basic- en Hennabrows (+/- 75 minuten)

De training voor browstyling en hennabrows heb ik bij browqueen Paula Klemmer van Beauty by Us gevolgd. Bij deze behandeling kan er gekozen worden voor het stylen van de brows d.m.v. waxen, epileren en shapen (Basic brows). Naast deze behandeling kan je ook kiezen voor de famous hennabrows: dit is iets compleet anders dan verven, want de huid onder de wenkbrauwen wordt ook meegepakt waardoor er een echte vorm wordt gecreëerd. Browgoals, am I right? De henna blijft ongeveer 2 weken zitten: na 1,5 week zal de kleur van de huid verdwijnen en na 14 dagen zal de kleur ook uit de wenkbrauwhaartjes vervagen. Hierna is het mogelijk om een touch-up behandeling te boeken om alles weer in de juiste vorm te zetten. 

Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van de afspraak wordt conform de Algemene Voorwaarden het gehele honorarium van de behandeling doorberekend. Indien hieraan niet wordt voldaan, kan er geen afspraak meer worden gemaakt.

In verband met veiligheid, hygiëne en concentratie is het niet toegestaan om huisdieren/kinderen/extra personen mee te nemen in de salon. Wij hopen op uw begrip.