Service

LuxLashes by Aishana werkt uitsluitend met hoogwaardige producten van Perfect Eyelash, Lash Extend#LashTag, Oh My LashLondon Lash Pro en BrowTycoon en is gedreven om altijd de beste kwaliteit te leveren. Ook neem ik altijd de tijd voor u en uw wimpers en wenkbrauwen; de behandelingen worden nooit gehaast en nooit afgeraffeld, wel wordt u gevraagd op tijd te komen. Bij de eerste behandeling wordt duidelijk uitgelegd hoe alles gebeurt en wordt verteld hoe u het beste voor uw wimpers kunt zorgen. Na de behandeling kunt u altijd bij mij terecht voor verdere vragen en voor het bijvullen van de wimpers.
 

Er geldt een garantie wanneer u de Lash Cleansing Foam gebruikt en het zichtbaar is dat de nazorg is opgevolgd. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Algemene Voorwaarden of door contact op te nemen.


Hier vindt u de behandelingen die worden aangeboden in de salon:

Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van de afspraak wordt conform de Algemene Voorwaarden het gehele honorarium van de behandeling doorberekend. Indien hieraan niet wordt voldaan, kan er geen afspraak meer worden gemaakt.

In verband met veiligheid, hygiëne en concentratie is het niet toegestaan om huisdieren/kinderen/extra personen mee te nemen in de salon. Wij hopen op uw begrip.