ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

Flat Cashmere Lashes
Flat Cashmere Lashes
Faux Mink Lashes
Faux Mink Lashes

In april 2017 heb ik de training voor One-by-One wimperextensions gevolgd bij Perfect Eyelash Leeuwarden. Bij deze behandeling worden de wimpers zowel verlengd als verdikt, omdat er keuze is tussen verschillende soorten wimpers. Dit maakt mascara en een wimperkruller overbodig. 

Met behulp van een speciale lijm worden de wimperextensions 1 voor 1 op de natuurlijke wimper geplaatst. Het plaatsen van de wimperextensions wordt nóóit op de huid of wimperrand geplaatst.

Bij het plaatsen van de wimperextensions heeft u de keus uit een natuurlijke (faux mink lashes) en mascara-look (flat cashmere lashes). Ook heeft u de keus uit verschillende krullen.

De wimpers blijven gemiddeld 3-6 weken zitten, dit is afhankelijk van de eigen wimpergroeicyclus en de verzorging. Gemiddeld verliest u 3-5 wimpers per dag als gevolg van de groeicyclus. Het wordt aangeraden om de wimpers elke 2-3 weken bij te laten vullen, hierbij worden de uitgegroeide wimperextensions verwijderd en op die plaats wordt weer een nieuwe wimperextension geplaatst.