Passie voor wimpers

Hoe het allemaal begon...

Mijn naam is Aishana, ik ben 24 winters jong en mag mijzelf sinds 2017 ondernemer en wimperstylist en sinds 2019 wenkbrauwstylist noemen. LuxLashes by Aishana is gevestigd in hartje Groningen. Groningen bestaat uit een heleboel salons waar wimperextensions, lashlifts en diverse wenkbrauwbehandelingen steeds populairder worden. Naar mijn idee zijn wimperextensions niet meer weg te denken bij uiterlijke verzorging. Al bij mijn eerste set wimperextensions wist ik dat ik hier iets mee moest doen.

Ik heb altijd al een passie voor uiterlijke verzorging gehad en dit is door de jaren heen steeds meer gaan groeien door bepaalde connecties en social media. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen mijn supermarktbaantje op te zeggen en voor mijzelf te beginnen. 

In maart 2017 heb ik besloten mijn eigen salon aan huis te openen. Dit was een gedurfde zet omdat ik op dat moment in mijn examenjaar op het HAVO zat. Momenteel volg ik de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) aan de Hanzehogeschool Groningen en ben ik aan het afstuderen!

Inmiddels heeft LuxLashes by Aishana enige naamsbekendheid op weten te bouwen door haar lieve en leuke klanten en heb ik hierdoor alleen maar meer kennis en ervaring weten te verkrijgen.

"Hygiëne, tijd en professionaliteit staan hoog in het vaandel in deze salon."

London Lash Pro Ambassador

Sinds april 2021 ben ik ook Ambassadeur van London Lash Pro. Dit houdt in dat ik content creëer op mijn eigen social media, PR-pakketjes ontvang en deel met iedereen en mede wimperstylisten korting mag geven op hun eerste bestelling op de EU website van London. Ben jij een wimperstylist en wil je producten van London Lash Pro proberen? Maak dan gebruik van de code 'AISHANA15' bij het betalen en krijg 15% korting op je eerste bestelling!

Behandelingen...

Ik ben begonnen met de One by One wimperextensions training die ik bij Perfect Eyelash Leeuwarden met goed gevolg heb afgelegd. Vanuit daar ben ik uit gaan breiden met de Lash Volume Lift behandeling en de Russian Volume (2D-6D) wimperextensionsAl deze trainingen heb ik met goed gevolgd afgelegd bij Perfect Eyelash Leeuwarden! Sinds de zomer van 2019 bied ook bepaalde wenkbrauwbehandelingen aan (browstyling en hennabrows), hiervoor heb ik een training gevolgd bij Paula Klemmer van Beauty by Us in Appingedam!

 

Deze behandelingen dragen bij aan uw moment van rust, ontspanning en misschien wel uw schoonheidsslaapje.