Passie voor wimpers

Hoe het allemaal begon...

Mijn naam is Aishana, ik ben 22 winters jong en mag mijzelf sinds 2017 ondernemer en wimperstylist en sinds 2019 wenkbrauwstylist noemen. LuxLashes by Aishana is gevestigd in hartje Groningen. Groningen bestaat uit een heleboel salons waar wimperextensions, lashlifts en diverse wenkbrauwbehandelingen steeds populairder worden. Naar mijn idee zijn wimperextensions niet meer weg te denken bij uiterlijke verzorging. Al bij mijn eerste set wimperextensions wist ik dat ik hier iets mee moest doen.

Ik heb altijd al een passie voor uiterlijke verzorging gehad en dit is door de jaren heen steeds meer gaan groeien door bepaalde connecties en social media. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen mijn supermarktbaantje op te zeggen en voor mijzelf te beginnen. 

In maart 2017 heb ik besloten mijn eigen salon aan huis te openen. Dit was een gedurfde zet omdat ik op dat moment in mijn examenjaar op het HAVO zat. Momenteel doe ik de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) aan de Hanzehogeschool Groningen. 

Inmiddels heeft LuxLashes by Aishana enige naamsbekendheid op weten te bouwen door haar lieve en leuke klanten en heb ik hierdoor alleen maar meer kennis en ervaring weten te verkrijgen.

"Ik streef ernaar om vrouwen (mannen zijn natuurlijk ook welkom!) zelfverzekerder te maken met een mooie set wimpers. De lach en dankbaarheid die ik krijg wanneer een klant haar ogen opent, daar doe ik het gewoon voor."

Behandelingen...

Ik ben begonnen met de One by One wimperextensions training die ik bij Perfect Eyelash Leeuwarden met goed gevolg heb afgelegd. Vanuit daar ben ik uit gaan breiden met de Lash Volume Lift behandeling en de Russian Volume (2D-6D) wimperextensions. Al deze trainingen heb ik met goed gevolgd afgelegd bij Perfect Eyelash Leeuwarden! Sinds de zomer van 2019 bied ook bepaalde wenkbrauwbehandelingen aan (browstyling en hennabrows), hiervoor heb ik een training gevolgd bij Paula Klemmer van Beauty by Us in Appingedam!

De behandelingen dragen bij aan uw moment van rust, ontspanning en misschien wel uw schoonheidsslaapje.


Certificaat Masterclass Lash Volume Lift, November 2018

Certificaat One by One wimperextensions, maart 2017

Certificaat Lash Volume Lift, oktober 2017

Certificaat Russian Volume, mei 2018

Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van de afspraak wordt conform de Algemene Voorwaarden het gehele honorarium van de behandeling doorberekend. Indien hieraan niet wordt voldaan, kan er geen afspraak meer worden gemaakt.

In verband met veiligheid, hygiëne en concentratie is het niet toegestaan om huisdieren/kinderen/extra personen mee te nemen in de salon. Wij hopen op uw begrip.