RUSSIAN VOLUME WIMPEREXTENSIONS

Flat Cashmere Lashes Russian Volume
Flat Cashmere Lashes Russian Volume

De training Russian Volume 2D-6D heb ik in mei 2018 met goed gevolg afgelegd. Natuurlijk heb ik weer gekozen om dit bij Perfect Eyelash Leeuwarden te volgen. Bij deze behandeling worden er 2 tot 6 zachte en lichte wimpers op de natuurlijke wimper geplaatst, wat de wimpers veel volume en dichtheid geeft! Russian Volume verzwaart de wimpers niet. Deze behandeling is ideaal voor mensen die relatief weinig wimpers hebben, gaten hebben in hun wimpers of simpelweg nog vollere, fluffy wimpers willen.

U kunt er ook voor kiezen om 2D te laten zetten met flat cashemere lashes. Dit geeft een minder fluffy look en meer donkere lijn. 

De wimpers blijven gemiddeld 3-6 weken zitten, dit is afhankelijk van de eigen wimpergroeicyclus en de verzorging. Gemiddeld verliest u 3-5 wimpers per dag als gevolg van de groeicyclus. Het wordt aangeraden om de wimpers elke 2,5-3 weken bij te laten vullen, hierbij worden de uitgegroeide wimperextensions verwijderd en op die plaats wordt weer een nieuwe wimperextension geplaatst.